Om

Medkoncept leverer sundhedsfaglige services og produkter med fokus på dokumenteret høj lægefaglig standard – en standard der skaber værdi for brugeren såvel som for vores samarbejdspartnere.

Medkoncept Diagnostic fokuserer på at levere kvalitets diagnostiske produkter med særligt fokus på point-of-care tests. Vores sortiment af hurtigtest indenfor COVID-19 er et godt eksempel herpå.

Medkoncept Care leverer målrettede lægefaglige indsatser indenfor beskæftigelses- og rehabiliteringsområdet, og har stærke dokumenterede resultater indenfor særligt det kommunale område.

Direktionen

Janus von Platen-Hallermund

Administrerende direktør

Partner

jp@medkoncept.dk

+45 2911 4852

Janus kom til Medkoncept A/S efter en årrække at have været afdelingschef for den medicinske afdeling hos SOS International. I denne stilling har Janus opbygget et stort medicinsk fagligt netværk, erfaring med drift og udvikling af en betydelig medicinsk organisation samt opnået indgående kendskab til assistance- og forsikringsbranchen i Norden.

Janus har sin erhvervs- og uddannelsesmæssige baggrund i Forsvaret, hvor han som officer i Hæren har opbygget stærke kompetencer indenfor bl.a. ledelse, kommunikation og styring. Allerede i sin tid i Hæren stiftede Janus kendskab med det medicinsk faglige felt, hvor han bl.a. ved en udstationering i Kosovo havde det driftsmæssige ansvar for et dansk infirmeri.

Janus er nyeste medlem af ledelsen i Medkoncept A/S, og er blevet hentet ind for at sikre, at der med flere stærke ressourcer bygges videre på Medkoncept A/S' flotte resultater i perioden op til hans tiltrædelse.

Preben Joffe

Lægefaglig direktør

Ledende partner

pj@medkoncept.dk

+45 2040 3505

Preben var tidligere sundhedskoordinator og har deltaget i over 1000 rehabiliteringsmøder i 23 kommuner. Dette gav ideen til Medkoncept idet savnet på stringente lægelige informationer ofte er det der mangler.


Prebens baggrund er, at han er speciallæge i intern medicin & nefrologi. Blev tidligt overlæge og var i mere end 10 år uddannelsesansvarlig overlæge ved Holbæk Sygehus og Odense Universitets Hospital, før han sagde farvel til hospitalsverden.

Idag holder Preben sin kliniske tilgang opdateret som speciallægekonsulent i fondsarbejde for nyrepatienter.


Preben har hyppigt undervist international og har derudover deltaget i udfærdigelsen af internationale retningslinjer indenfor dialyse samt knoglesygdom betinget af nyresvigt. Er aktuelt involveret i et advisory board indenfor biotek med det formål, at kunne levere en afgørende ny behandling overfor rygsmerter.


Preben har mere end 25 års erfaring som lægelig direktør og har været bestyrelsesmedlem i flere selskaber indenfor lægefaglige områder.

Michael Lexner

Kommerciel direktør

Partner

ml@medkoncept.dk

+45 2636 5026

Michael er medstifter af en række selskaber indenfor service- og investeringsbranchen.


Michael har stor erfaring med formidling af kompleks viden og information udover stor erfaring med svære sygdomsforløb.


Michael har arbejdet med offentlige institutioner – primært indenfor sundhedssektoren med fokus på dialog, resultatoptimering og introduktion af nye produkter.

Bestyrelsen

Finn Schwarz

Bestyrelsesformand

Advokat Finn Schwarz er specialiseret i ansættelsesret, generel erhvervsret samt forsikrings- og erstatningsret og har mange års erfaring som rådgiver for danske og internationale virksomheder.


Han er en erfaren procesadvokat med møderet for Højesteret og fungerer ofte som voldgiftsdommer og mediator.


Finn har udgivet en lang række bøger om ansættelsesretlige emner og har modtaget H.G. Carlsen prisen i 2017.

Michael Daugbjerg

Bestyrelsesmedlem

Michael Daugbjerg er seniorpartner i Implement Consulting Group P/S.


Michael er uddannet cand.scient.adm, og har mangeårig erfaring med sundhedsområdet, strategiudvikling, innovation og organisation i både offentligt og privat regi.

Preben Joffe

Bestyrelsesmedlem

Michael Lexner

Bestyrelsesmedlem