PlasmoClean

Automatiseret hånddesinfektion på 15 sekunder

PlasmoClean et nyt og revolutionerende produkt indenfor håndhygiejne og desinfektion. Maskinen er udviklet baseret på anerkendt plasma teknologi og kan på blot 15 sekunder fjerne 99,999% af alle bakterier og virus på håndflader og genstande uden brug af alkohol og sprit.

En investering der bryder smitte – nemt og effektivt


28 % af sygefravær skyldes infektionssygdomme

God håndhygiejne i kampen mod smittekæder er vigtigere end nogensinde før. Med PlasmoClean er i garanteret på en videnskabelig dokumenteret desinfektion på 99,999%, der bremser smitte fra både bakterie og virusser. Det medfører lavere sygefravær og mere tryghed.


Et miljøbevidst og allergivenligt desinficeringsalternativ

Mere end hver tredje oplever gener ved hyppig brug af sprit. PlasmoClean tilbyder dig og dine medarbejdere et skånsomt alternativ, der styrker hudens celler og samtidig spare op til 94% i plastforbrug, svarende til 12 kg. plast årligt.


Patenteret desinficeringsteknologi baseret på kold plasma. Maskinen er blevet klinisk bevist af flere anerkendte forskningsinstitutter i Europa.

Eliminere 99,999 % af bakterie og vira på hænder og genstande på blot 15 sekunder. Effektiv til at stoppe smittekæder og mindske sygefravær

Skånsom for dine hænder og for miljøet. Desinficeringen opnås automatisk ved hjælp af demineraliseret vand frem for alkohol og kemi.

Desinficering uden sprit og kemi

PlasmaClean bruger ingen alkohol eller kemi og kan derfor bruges af alle uden risiko for at udvikle allergi, udtørring eller anden hudirritation – uanset hvor meget du bruger den. Desinficeringen sker automatisk og eliminerer derfor risikoen for at foretage desinficeringsprocessen forkert sammenlignet med manuel håndsprit.

Som noget unikt kan PlasmoClean også benyttes til både hænder og genstande, heriblandt smartphones og nøgler og med en certificeret desinficeringsevne på 99,999% er PlasmoClean endda godkendt til brug på hospitaler.


Brug for et skræddersyet design, der passer til dit brand?

PlasmoClean kan tilpasses efter jeres ønsker

Kontakt os

Udfyld vores kontaktformular eller kontakt os direkte på: +45 29 11 48 52 – så hjælper vi dig sikkert videre


Adresse

Mosehøjvej 7A

2920 Charlottenlund

Telefon

+45 29 11 48 52